News & Events

#DecarbHeat 2017

Share this Post:


 

Na DecarbHeat initiative usmjerena na objedinjavanje velikih igrača grijanje i hlađenje industrije i drugih ključnih dionika. Zajedno mogu napraviti vid 100% ugljikovodika europski sustav grijanja i hlađenja stvarnost. Inicijativa se sastoji od DecarbHeat industrija zalog %Deklaracije 00DecarbHeat podršku. Both službeno će biti otvoren za potpisivanje u #DecarbHeat 2017 forumu  u Bruxellesu 11-12 svibnja 2017 godine.

 

 

S Pariškog sporazuma svjetsko društvo je ušao na put u potpunosti ugljikovodika energetskih sustava. Europa je potpisala ovaj sporazum. S grijanjem i hlađenjem da su odgovorni za 51% u Europi samo krajnje potrošnje energije za grijanje stambenih prostora, zauzimaju 50% i industrijska grijanje još 25%, декарбонизации grijanja i hlađenja, kao i potrebe za energijom u industriji je bitno za elektroenergetski sustav premjestiti na nulu dioksida.

 

 

A декарбонизации elektroenergetskog sustava u Europi bez обезуглероживание području grijanja nije moguće.

 

 

Unatoč potrebno poboljšati energetsku učinkovitost desetke "omotnice" u EU, istraživanje je pokazalo da provedba učinkovite декарбонизации scenariju, u razdoblju do 2050. godine zahtijeva a na масштабному implementaciju "2050 kompatibilne" termička oprema, nudeći ekološki prihvatljivih rješenja za grijanje, hlađenje i toplu vodu.

 

 

#DecarbHeat2017 will postaviti temelj za potrebne promjene.

Konferencija je usmjerena na objedinjavanje napora dionika: političari iz Europske Komisije i parlamenta, kao i s državama članicama. Predstavnici visoke razine iz toplinske pumpe u industriji, kao i menadžera gradova i, konačno, drugih potrošača topline: predstavnici iz industrije.

 

S ove mješavine strane, želimo osigurati prikupljanje ideja od šire publike i rasprava su potrebne daljnje akcije na četiri načina razmatranja.

 

  • Kao i političari predstaviti 2050 elektroenergetskog sustava i kakav policy doing u Europi i inozemstvu za rješavanje problema декарбонизации području grijanja?
  • Koji su ključni izazovi za cities, posebno kada je riječ o rekonstrukciji zgrada i cijelih blokova i kako decarbonized energija distribuira ovdje?
  • Kao дигитализация zadatak toplinske i rashladne industrije – od razvoja proizvoda do poslovnih modela?
  • Koji problemi postoje u industriji i što je potražnja za energijom u industriji značajno smanjuje?

 

DecarbHeat2017 will će se održati u Bruxellesu 11. i 12. svibnja 2017 godine. Hotel se nalazi u prestižnom%zgrade 00BEL, show-torbica od EKO-kuća je opremljena pv, toplinske pumpe i ventilacije. Članovi ЭПА su pozvani na sudjelovanje u Glavnoj Skupštini će se održati 10. svibnja u bel.

Više informacija slijedi uskoro na web stranici Decarb topline.

 

Informacije o organizatorima:

ЭПА doprinosi svijesti i uvođenju tehnologije toplinske pumpe u Europi. Sve aktivnosti usmjerene na stvaranje tržišnog okruženja, što potiče brže uvođenje tehnologije toplinske pumpe, da se otkriju svoje prednosti na europskoj razini: učinkovita sustava za grijanje i hlađenje s korištenjem obnovljivih izvora energije. ЭПА također koordinira toplinska pumpa Кеймарк – europsku shemu certifikacije za sve toplinske pumpe, u kombinaciji toplinske pumpe i grijače vode. Za više informacija, molimo posjetite: www.ehpa.org.

Organiser:
European Heat Pump Association
Contact Name:
Eirini Litina
Contact Email: Contact Phone:
+3224001017
Source Language:
English