Learn

The Commission is in the process of updating some of the content on this website in light of the withdrawal of the United Kingdom from the European Union. If the site contains content that does not yet reflect the withdrawal of the United Kingdom, it is unintentional and will be addressed.

Stvaranje zapisa webinars | renoviranje zgrade, putovnice

Share this Post:
BUILD UP Webinar Recordings | Building Renovation Passports

Izgradnja popravak putovnice – pojedinačne putne karte na duboke obnovu i bolje kuće

 

U Četvrtak 2. Veljače 2017

 

Unatoč доказанную ekonomske i tehničke opravdanosti za izgradnju i rekonstrukciju socijalne i ekološke koristi, koje ona može donijeti, cijene obnove u Europi je još uvijek niska i daleko ispod potrebne razine. Za poboljšanje energetske efikasnosti zgrada, vlasnici i investitori se suočavaju s brojnim prepreka. Zajedno s poteškoćama pristupa financiranju, jedan od najčešće navedenih prepreka je nedostatak znanja o tome što raditi, kako početi, i koje mjere treba sprovesti u bilo kojem redoslijedu.

 

Da se prevladaju te prepreke, neke vlade vježba popravak putovnice za podršku vlasnika zgrade s pojedinačnim uputama kako ih stane popravak.

 

S lansiranjem čistog energetskog paketa i energetski pasoš još uvijek nije dovoljno ciljane preporuke za rekonstrukciju, remont zgrada putovnicu može biti jedno od rješenja za upravljanje popravak Europske stambenog fonda kroz pružanje individualne i razumljive informacije za developera i investitora.

 

Dnevni red Slajdovi Video
Uvod u renoviranje zgrade, putovnica | Maarten de Гроот, БПИЭ - efikasnosti zgrada Instituta u Europi PDF format Ютуб
Flamanski iskustvo | Тинье Ванде Кастили, ВЭА - Flamanski energetske agencije PDF format Ютуб
Pitanja & Odgovora   Ютуб
Pojedine popravak programa | Martin Pehnt, ifeu - Institut za energetiku i istraživanje okoliša PDF format Ютуб
Vožnja popravak | Peter Foldbjeg, ВЕЛЮКС grupe PDF format Ютуб
Pitanja & Odgovora   Ютуб

Organizatori webinar: mreža i БПИЭ

 

 

Kako vidjeti: svaku prezentaciju ili Q&A sjednici u dnevni red poseban video u integrirani u spisak izvođenja. Možete prikaži cijeli webinar od početka do kraja, propustiti video, klikom na >|, ili kliknite na popis za reprodukciju, i odmah prijeći na video koji želite.

 

Originalni najava ovog događaja možete pronaći ovdje.