Practices

The Commission is in the process of updating some of the content on this website in light of the withdrawal of the United Kingdom from the European Union. If the site contains content that does not yet reflect the withdrawal of the United Kingdom, it is unintentional and will be addressed.

Financiranje energetske učinkovitosti - brifing eceee #1

Share this Post:

www.eceee.org

 

Politika u području energetske učinkovitosti vođena kombinacijom zajednička politika u oblasti energetike i klimatskih dokumenata, inicijativa i odluka Vijeća, koje pridaju posebnu pozornost energetske učinkovitosti. Europska Unija stavlja ispred sebe 20% cilj za uštedu energije do 2020. godine u usporedbi s projiciranim korištenje energije u 2020 – otprilike ekvivalent onemogućivanje 400 elektrana. U većini slučajeva takve mjere usmjerene na ispunjavanje tog cilja. Na summitu EU-a u listopadu 2014 godine, zemlje EU su se dogovorili o novom cilj poboljšanje energetske učinkovitosti na 27% i više do 2030. godine.

 

Financiranje ulaganja u energetsku učinkovitost će biti jedan od ključnih prepreka za dobivanje ambiciozan Europske energetske ciljeve efikasnosti i politike. To je osobito vrijedi i za zgrade.

 

Da biste odgovorili na potrebu vrlo sveobuhvatan i jednostavan pristup informacijama, europsko vijeće je na energetski gospodarstvu (eceee) objavio je izvješće na temelju инфографики o tome kako je za financiranje energetske učinkovitosti. Ovo je prvi u planiranoj seriji инфографика o financiranju energetske učinkovitosti.

 

 

Za više informacija ili za download инфографики, molimo, posjetite odgovarajući web stranice eceee na link ispod.