News & Events

The Commission is in the process of updating some of the content on this website in light of the withdrawal of the United Kingdom from the European Union. If the site contains content that does not yet reflect the withdrawal of the United Kingdom, it is unintentional and will be addressed.

EASME radionice | financiranja energetske učinkovitosti u Španjolskoj i Portugalu

Share this Post:

Shutterstock / Dirk Ercken

Ovaj događaj, koji će se održati 15. lipnja 2017. godine u Madridu, Španjolska, ima za cilj da dijele najbolje prakse u Španjolskoj, Portugalu i drugim europskim zemljama kao što su energetska učinkovitost može biti financiran. To uključuje korištenje privatnih fondova i inovativnih alata financiranja, posebice u zgradarstvu i industriji. Govornici će platiti obzir praktična iskustva u projektiranju, strukturiranju i financiranja energetski učinkovite investicijskih programa. Događaj će vrijeme za raspravu.

 

Događaj je organiziran od strane izvršna agencija za mala i srednja poduzeća (EASME) u okviru ulaganja u stabilnu energiju foruma (СИЭ forumima), inicijativa Europske Komisije, pod pokroviteljstvom programa "Horizont 2020", koji je usmjeren za izgradnju velikih ulaganja u energetsku učinkovitost, uključivanjem u financijskom sektoru s državnim tijelima i ostalim igračima na tržištu.

 

 

Za više informacija o registraciji, programu i sl., molimo, posjetite odgovarajući Web-stranica Europske Komisije na link ispod

Organiser:
EASME - European Commission
Source Language:
English