Practices

The Commission is in the process of updating some of the content on this website in light of the withdrawal of the United Kingdom from the European Union. If the site contains content that does not yet reflect the withdrawal of the United Kingdom, it is unintentional and will be addressed.

Energetska Prijelazi Komisija | Povećanje Energije, Prosperitet

Share this Post:
Energy Transitions Commission | Better Energy, Greater Prosperity

Ove energetske preporuke komisije borac izvještaj, koji je pokrenut u vodu 25. travnja 2017. godine, određuje mogućnost prepoloviti globalne emisije ugljičnog dioksida do 2040 godine - ali i vlada, investitora i poslovnih mora odmah djelovati kako bi se ubrzati energetskih pretvorbi. On postavlja ostvariv način da se ograniči globalno zatopljenje ispod 2C uz poticanje gospodarskog razvoja i društvenog napretka.

 

Moramo smanjiti emisije ugljičnog dioksida prepoloviti do 2040 godine (u odnosu na inicijalno stanje), uz daljnji pad nakon što je postigla sporazum u Parizu cilj – ograničiti globalno zagrijavanje ispod 2°C. istovremeno, moramo osigurati ekonomski ekonomski razvoj i pristup pristupačne, stabilan i pouzdan izvor energije za sve, posebno u zemljama u razvoju. Bolje energiju, veliki izvješće prosperitet, to je ostvariv – ali posao, vlada i investitori moraju djelovati sada, da se ubrza čiste elektrifikacije, декарбонизации za energijom i poboljšanje performansi energije.

 

  • Gotovo potpuna декарбонизация energetike i elektrifikacije širi skup aktivnosti može isporučiti polovicu potrebnih smanjenja emisija do 2040 godine. Od smanjenja troškova u obnovljive izvore energije i punjive baterije čini više ostvariv i brže nego što se očekivalo. Vlade se moraju učvrstiti napredak je već u tijeku.
  • Jači javne politike i velike investicije je potrebno za декарбонизации aktivnosti, posebno u teške industrije, koji ne mogu biti электрифицированы. Znamo tehnologije koje bi mogle doći do toga – kao što je bioenergija, vodika i hvatanje i skladištenje ugljika – ali napredak na smanjenje troškova i opseg implementacije ide previše sporo.
  • Revolucija u performansi energije tehnički izvedivo, ali je potrebno snažnije politike, kako bi se postigla godišnji rast za 3.0%. (u usporedbi s 1,8% u sadašnjosti).

U izvješću se odraziti i jedinstvene suradnje između različitih predstavnika i tako dalje, koji okuplja fosilnih goriva, - energetskih i industrijskih tvrtki, osim investitora, ekološke organizacije i istraživači iz zemalja u razvoju i razvijenih zemalja. Ti različiti saveznici su se složili ne samo o važnosti smanjenja emisije ugljičnog dioksida kako bi se zadovoljile Notre ciljeva, ali i o tome kako taj prijelaz može se dobiti uz pomoć društveno-gospodarskog napretka.

 

 

Za više informacija ili za download izvještaja, molimo posjetite odgovarajuće energetske prijelazi stranici komisije na link ispod.