News & Events

The Commission is in the process of updating some of the content on this website in light of the withdrawal of the United Kingdom from the European Union. If the site contains content that does not yet reflect the withdrawal of the United Kingdom, it is unintentional and will be addressed.

ENREG ENERGIA REGENERABILA

Share this Post:
Stimata Doamna / Stimate Domnule, Numaratoarea inversa a inceput! Peste 4 saptamani ENREG ENERGIA REGENERABILA®, "Poarta de Vest a Afacerii Dumneavoastra de Energie" va asteapta intre 25 - 27 aprilie 2012, la Expo Arad International cu cea de - a patra editie. Cel mai mare si semnificant eveniment din domeniul energiilor regenerabile din euro regiunea Dunare-Cris-Mures-Tisa, se bucura in momentul de fata de peste 65 de expozanti din 10 tari, 2 continente! A IV-a editie promite un succes mai mare decat evenimentele anterioare deoarece spatiul expozitional corespunzator targului din 2011 a fost depasit deja in proportie de 20%. Vizitati lista expozantilor online.
Array Tematicile targului La ENREG ENERGIA REGENERABILA®, energia solara, hidroenergia si bioenergia vor avea o importanta deosebita. Peste 35 de expozanti din sectorul energiei solare isi vor prezenta produsele si serviciile in Parcul solar, un spatiu separat amenajat doar pentru expozantii din acest domeniu unde acestea vor fi gasiti mai usor de vizitatorii de specialitate. Sustinatori si sponsori: ENREG ENERGIA REGENERABILA® a obtinut si in acest an sprijinul Ministerului Mediului si Padurilor si Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale pe langa alte institutii si asociatii nationale si internationale in numar de peste 35, pana in momentul de fata. Sponsori precum: AROS SOLAR Technology si Productie Energie Verde sustin evenimentul. Conferinte de specialitate: Mai multe conferinte cu subiecte de energie regenerabila: energie solara, eficienta energetica, bioenergie, hidroenergie precum si un forum international pentru schimburi de afaceri, vor avea loc ca parte a targului, unde autoritati publice nationale si internationale, asociatii, oameni de stiinta si companii vor prezenta tendinte, rezultate de cercetare, tehnologii si inovatii din domeniul lor. • Experiența energiei solare in Romania - Al II-lea workshop international • A III-a conferinta internationala pentru eficienta energetica in constructii si renovari in Romania si Europa de Sud-Est • A IV-a Conferinta Internationala Energia din lemn in Romania • A IV-a Conferinta Nationala: Microhidrocentrale - prezent si viitor in Romania • Biogazul. Tehnologii de obtinere si importanta acestora pentru dezvoltarea durabila Inregistrati-va la conferintele de specialitate! Locurile sunt limitate! Evenimente conexe: - Business Matching - IBEF® International Business Exchange Forum - Integrarea energiilor regenerabile in solutii inteligente Participarea la evenimentele conexe este gratuita. Trebuie doar sa va inregistrati! Organizati o calatorie in grup si veti beneficia de reduceri. Daca aveti nevoie de alte informatii nu ezitati sa ne contactati. Cu stima,
Organiser:
REECO RO EXPOZTII
Contact Name:
Anca Oprea
Contact Email: Contact Phone:
+40-257 230932
Source Language:
English
Hungarian
Romanian

Additional documents