News & Events

The Commission is in the process of updating some of the content on this website in light of the withdrawal of the United Kingdom from the European Union. If the site contains content that does not yet reflect the withdrawal of the United Kingdom, it is unintentional and will be addressed.

NIB ja Hypo edistävät suomalaiskotien energiatehokkuutta

Share this Post:

Pohjoismaiden Investointipankki (NIB) käynnistää yhdessä Suomen Hypoteekkiyhdistyksen (Hypo) kanssa asuinrakennusten ympäristöinvestointeihin tarkoitetun 10 miljoonan euron lainaohjelman.

 

Lainaohjelma on suunnattu asunto-osakeyhtiöiden ja kotitalouksien energiatehokkuutta parantaviin korjaushankkeisiin. Potentiaalisia projekteja voivat olla muun muassa talojen eristystä ja ilmanvaihtoa parantavat remontit sekä lämpöpumppujen, maalämpöjärjestelmien ja aurinkopaneelien asennushankkeet.

 

Tämä on jo kolmas NIB:n ja Suomen Hypoteekkiyhdistyksen välinen asunto-osakeyhtiöille ja kotitalouksille suunnattu lainajärjestely. Kaksi aikaisempaa ohjelmaa toteutettiin vuosina 2010 ja 2013, ja niissä energiatehokkuushankkeisiin ohjattiin yhteensä 19 miljoonaa euroa.

 

 

Lisätietoja osoitteestaasiaankuuluvat NIBin verkkosivuilla