Learn

The Commission is in the process of updating some of the content on this website in light of the withdrawal of the United Kingdom from the European Union. If the site contains content that does not yet reflect the withdrawal of the United Kingdom, it is unintentional and will be addressed.

ROMÂNIA EFICIENTĂ FORUM: A RENOVATION WAVE ACROSS EUROPE

Share this Post:

Copyright © 2020 Romania Eficienta | Original source here | Original author:  Romania Eficienta 

Virtual conference on the Renovation Wave and the Green Deal, available to watch both in Romanian and English: Here

 

Evenimentul este organizat de EPG în cadrul proiectului România Eficientă, cel mai mare proiect multianual de promovare a eficienței energetice în clădiri cu finanțare privată.

 

Dezvoltat de EPG și finanțat integral de OMV Petrom, proiectul are componente de informare și educare, de conștientizare a beneficiilor aduse prin creșterea eficienței energetice a clădirilor, precum și lucrări de renovare aprofundată a unor clădiri publice din diferite regiuni geografice ale țării.

 

Ediția de anul acesta are loc în contextul Pactului Ecologic European și al inițiativei Renovation Wave care încearcă să ofere o viziune sustenabilă pentru fondul de clădiri din Uniunea Europeană, prezentând barierele și oportunitățile renovării, precum și modul în care pot fi mobilizate resursele financiare și umane.