News & Events

Pasivne kuće otvaraju svoja vrata za međunarodne pasivne dana kuća u sredini 2017 godine

Share this Post:

Od 16. do 18. lipnja 2017. godine, sredinom godine Međunarodni pasivne kuće "Dani otvorenih vrata", u organizaciji Međunarodne pasivne kuće, Udruge (iPHA) i njegovi međunarodni partneri, pasivna kuća, kuće, urede i gradilištima će biti otvorena za javnost u cilju podizanja svijesti stanovništva o tome da je pasivna kuća-to je mnogo više od "samo" niskoenergetska kuća.

 

Pasivna kuća djeluje kao dobar temelj za održivi razvoj energetike u budućnosti, kombinirajući vrhunsku udobnost korisnika i zdrav okoliš u zatvorenom prostoru uz minimalnu upotrebu energije. Nudeći dugoročne uštede, pasivna kuća-to je povoljno rješenje za sve one koji žele graditi.

 

Posjetite pasivna kuća je Kuća i osjetiti prednosti pasivne kuće nudi iz prve ruke. Na karti su uključeni pasivnih kuća zgrada dostupan na iPHA stranice, gdje  you ćete pronaći uključeni pasivnih kuća u neposrednoj blizini s vama.

 

 If želite otvoriti pasivne kuće zgrada za ovaj događaj, molimo kontaktirajte informacija@passivehouse-international.org.

 

 

Za više informacija, molimo posjetite odgovarajući web iPHA na link ispod.